ЖУРНАЛИСТИКА И PR

 

БРИТИШ АКАДЕМИК ЦЕНТЪР организира обучение по Журналистика и PR,  с продължителност 65 учебни часа , в които се систематизира материала и за двете професионални направления. Програмата по Журналистика и PR е предназначена за хора, които желаят да повишат професионалната си ЖУРНАЛИСТИКА И PRквалификация в областта на медиите и масовата комуникация, както и за тези които искат да започнат обучението си от първо, начално  ниво.

Целта е да се изградят оперативни репортерски умения. В няколко учебни часа се отделя внимание на най – трудния жанр – разследващата журналистика.

В обучението са включени практически часове, репортажи и посещения на различни видове медии в град  Пловдив – вестници, сайтове, телевизии, радиа.

Програмата по Връзки с Обществеността включва техники и похвати за създаване на положителен образ на организации и личности в обществото. Целта е да се придобие квалификация за теорията и практиката за Връзките  в Обществеността, как се прави рейтинг, европейски и американски похвати, както и овладяване на техниките за вербална и не вербална комуникация.

Лекторът е носител на множество журналистически награди, включително Журналист на годината.

Завършилите могат да се реализират като: PR агенти, репортери, журналисти, рекламни специалисти, редактори и PR консултанти.

Курсът приключва със събеседване и издаване на сертификат за повишена квалификацията и с възможност за започване на работа. Учебният ни център е  лицензиран към МОН и НАПОО.

ЖУРНАЛИСТИКА И PRСформираме групи както през седмицата, така и съботно – неделни , във време изцяло съобразено с вашия график.   При записване можете да се възползвате от различни отстъпки, както и да заплатите сумата на 2 равни вноски.

 

Бритиш Академик Център – За Вашата УСПЕШНА РЕАЛИЗАЦИЯ!