Free songs
Град Пловдив, ул."Ал.Батенберг" № 54 , ет. 2032/ 622 811 ; 0895 622 472akademikcenter@abv.bgakademik_center

ЖУРНАЛИСТИКА И PR

 

БРИТИШ АКАДЕМИК ЦЕНТЪР организира обучение по Журналистика и PR,  с продължителност 65 учебни часа , в които се систематизира материала и за двете професионални направления. Програмата по Журналистика и PR е предназначена за хора, които желаят да повишат професионалната си ЖУРНАЛИСТИКА И PRквалификация в областта на медиите и масовата комуникация, както и за тези които искат да започнат обучението си от първо, начално  ниво.

Целта е да се изградят оперативни репортерски умения. В няколко учебни часа се отделя внимание на най – трудния жанр – разследващата журналистика.

В обучението са включени практически часове, репортажи и посещения на различни видове медии в град  Пловдив – вестници, сайтове, телевизии, радиа.

Програмата по Връзки с Обществеността включва техники и похвати за създаване на положителен образ на организации и личности в обществото. Целта е да се придобие квалификация за теорията и практиката за Връзките  в Обществеността, как се прави рейтинг, европейски и американски похвати, както и овладяване на техниките за вербална и не вербална комуникация.

Лекторът е носител на множество журналистически награди, включително Журналист на годината.

Завършилите могат да се реализират като: PR агенти, репортери, журналисти, рекламни специалисти, редактори и PR консултанти.

Курсът приключва със събеседване и издаване на сертификат за повишена квалификацията и с възможност за започване на работа. Учебният ни център е  лицензиран към МОН и НАПОО.

ЖУРНАЛИСТИКА И PRСформираме групи както през седмицата, така и съботно – неделни , във време изцяло съобразено с вашия график.   При записване можете да се възползвате от различни отстъпки, както и да заплатите сумата на 2 равни вноски.

 

Бритиш Академик Център – За Вашата УСПЕШНА РЕАЛИЗАЦИЯ!

Форма за запитване

 

Анти спам

март 2020
П В С Ч П С Н
« Февр.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
British Academic logo
Езиково обучение Пловдив
COREL DRAW PHOTO SHOP AUTO CAD 3D STUDIO MAX SOLID WORKS
„Ако искате нещо различно, трябва да направите нещо различно.“
КОМПЮТЪРНИ КУРСОВЕ CoreL Draw Photo Shop Auto CAD 3D Studio MAX Solid Works Archi Cad Web Design Dreamwear SEO
Целогодишна занималня за деца от 6 до 11 годишна възраст
ПОДГОТОВКА НА КАНДИДАТ СТУДЕНТИ
Menu