ГРЪЦКИ ЕЗИК

 

ГРЪЦКИ ЕЗИКАко имате желание да изучавате един от най – древните езици, ние от Бритиш Академик Център ще Ви бъдем от полза.

Предлагаме Ви  обучение по гръцки език в 4 нива с практическа насоченост за начинаещи и напреднали. Методиката на обучение е разработена по Европейската езикова рамка. Обучението по гръцки език се провежда по системата Ellinika Tora и е ориентирано към развиване на всички езикови умения – слушане и четене с цел разбиране, писмено и устно изразяване, комуникация и свободен разговор, лексикална и граматическа подготовка. Всяко от нивата е с продължителност 90 учебни часа. Доверете се на Висококвалифицираните ни преподаватели, прилагащи индивидуален подход към всеки курсист. 

   Предлагаме Ви напълно безплатно и не ангажиращо да определим нивото Ви. Единственото нещо, което се изисква от Вас е да заповядате в нашия офис за да попълните тест, който след това бива проверен от преподавател.

 

               БРИТИШ АКАДЕМИК ЦЕНТЪР ВИ ПРЕДЛАГА ОЩЕ: 

                Изберете сами формата на обучение и графика: 


 –         в малка група от 4 до 6 курсиста

–         индивидуално

  И в двата случая се съобразяваме изцяло с Вашето свободно време и график. Именно заради това сформираме сутрешни, дневни и вечерни групи през цялата седмица, включително и през почивните дни.

Приятна атмосфера в модернизирани учебни зали. 

Разсрочено плащане, което не променя цената на курса, както и различни отстъпки!

И не на последно място – коректно отношение! 

Вашият успех е нашата Мотивация! Доверете ни се!