Обучение по Английски език

 

Системата, по която работим е New Headway на издателство Oxford University Press. Вълнуваща, атрактивна, интересна, достъпна и актуална учебна система в шест нива А1, A1-А2, A2-B1, B1-B2, B2, C1 (Beginner – Advanced), която превръща обучението по английски език в забавно пътешествие по света с покоряващите картини, статии и видеозаписи, ангажиращи вниманието на учениците от пръв поглед.

 

 

–          Beginner

–          Elementary

–          Pre – Intermediate

–          Intermediate

–          Upper – Intermediate

–          Advanced

*Продължителност на едно ниво е 100уч.ч.

Разглеждането на граматиката в дълбочина, има за цел да накара обучаващите се да навлязат в ритъма на езика чрез множество практически упражнения, а диалозите, които се водят, Ви помагат да преминете езиковата бариера, за да общувате свободно. Това как усвоявате преподадения материал се проверява с междинни тестове, за задоволителен краен резултат.

Учебникът осигурява постепенно овладяване на Английски език и трайно усвояване на четири компонента: говорене, слушане, четене и писане.

 

Формулата за ефективно обучение с оптимални резултати е:

Високото ниво на преподаване на нашите лектори, с индивидуалния подход към всеки един курсист, с помощта на системата New Headway, както и положените усилия от Ваша страна.

 

БРИТИШ АКАДЕМИК ЦЕНТЪР ВИ ПРЕДЛАГА ОЩЕ:

Изберете сами формата на обучение по Английски език и графика:

–          в малка група от 4 до 6 курсиста

–          индивидуално

И в двата случая се съобразяваме изцяло с Вашето свободно време и график. Именно заради това сформираме сутрешни, дневни и вечерни групи през цялата седмица, включително и през почивните дни.

Приятна атмосфера в модернизирани учебни зали.

Разсрочено плащане, което не променя цената на курса, както и различни отстъпки!

И не на последно място – коректно отношение!

 

Вашият успех е нашата Мотивация! Доверете ни се!