ЕКСКУРЗОВОД И АСИСТЕНТ В ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

 

ЕКСКУРЗОВОД И АСИСТЕНТ В ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯЗа Вашата преквалификация, усъвършенстване или  различно професионално развитие изберете Бритиш Академик Център.

 Ние Ви предлагаме: качествено обучение, модерни методи на преподаване, приятна учебна атмосфера, подбираме най-добрите преподаватели с цел отлични резултати!

 

Професионалното обучение за Екскурзовод и Администратор в Туристическа Агенция е с продължителност 65 учебни часа. Чрез него ще навлезете в туристическата и  хотелиерската материя.

Ще изучавате произхода, развитието, ресурсите и формите на туризма  и хотелиерството в България. Както и различни стратегии за развитието им.

 

Курса на обучение е подходящ за всички, които харесват да работят с хора, и най-вече за тези от Вас, които виждат своята професионална реализация в Туристически и Туроператорски агенции, а също така и  в  летните и зимни курорти.

 

Обучението се провежда в малки групи от 3-4 курсиста или индивидуално. Графика и часовете на посещение са съобразени изцяло със свободното Ви време.

Можете да заплатите разсрочено на 2 вноски, което не променя цената на курса.

Предлагаме различни отстъпки!

След успешно положен тест се издава диплома-сертификат за повишаване на квалификацията.

 

Бритиш Академик Център – Ние ще се погрижим за Вашата перфектна подготовка!