БРИТИШ АКАДЕМИК ЦЕНТЪР – Вашият успех е Нашата мотивация! Доверете ни се!

Ние сме водеща фирма за езиково, компютърно и бизнес обучение в град Пловдив. Вече повече от 20 години, обучаваме хора от всички възрастови групи с различни потребности и желания.
За да постигнем оптимални резултати се стараем да отговаряме на всички Ваши изисквания, като постоянно се усъвършенстваме, и повишаваме качеството си на работа!

     Все още се чудите, дали Ние сме правилният център за Вашето обучение – ето още няколко причини, поради които си заслужава да изберете „Бритиш Академик Център”
За Вашата перфектна подготовка, ние подбираме висококвалифицирани преподаватели с дългогодишен опит, с доказана методика на преподаване, за да получите нужното внимание, както и за да бъдем сигурни, че материалът ще бъде преподаден по лесен, достъпен и запомнящ се начин.А по време на учебните занятия се правят междинни тестове, с цел допълване на знанията.

     Използваме модерни и актуални системи при Езиковото обучение, които са ориентирани към развиване на всички езикови умения – слушане и четене с цел разбиране, писмено и устно изразяване, комуникация и свободен разговор, лексикална и граматическа подготовка.
А при компютърните и професионалните обучения, всеки работи на самостоятелен компютър, за да натрупате нужната увереност и практика.

     Стараем се, нашите услуги да бъдат достъпи за всеки от Вас, ето защо Ви даваме възможността да избирате между групови и индивидуални обучения:
– Групите са малки от 4 до 8 курсиста: сутрешни, обедни и вечерни, както през седмицата, така и съботно-неделни, с различна интензивност на посещения ( 2 или 3 пъти седмично);
– А индивидуалното е съобразено изцяло с Вашия график и свободно време.

     Учебните зали са модернизирани и комфортни. И факта, че са разположени в центъра на града ги прави еднакво удобни за всеки един от Вас, без значение от къде се предвижвате.

     Неизменна част от обучението Ви – учебните материали. И за това не трябва да мислите и притеснявате, защото ние Ви ги осигуряваме – напълно безплатно.

     Работим с различни отстъпки. Предлагаме Ви възможността да заплатите разсрочено на 2 или 3 вноски, като това не оскъпява цената на обучението.

     След като преминете успешно изходния тест Ви издаваме сертификат за повишена квалификация по изисквания на Министерството на образованието и Националната агенция за професионално обучение и образование.

БРИТИШ АКАДЕМИК ЦЕНТЪР – Разумният избор за Вашата перфектна подготовка!