Free songs
Град Пловдив, ул."Ал.Батенберг" № 54 , ет. 2032/ 622 811 ; 0895 622 472akademikcenter@abv.bgakademik_center

     БРИТИШ АКАДЕМИК ЦЕНТЪР – Вашият успех е Нашата мотивация! Доверете ни се!

Ние сме водеща фирма за езиково, компютърно и бизнес обучение в град Пловдив. Вече повече от 19 години, обучаваме хора от всички възрастови групи с различни потребности и желания.
За да постигнем оптимални резултати се стараем да отговаряме на всички Ваши изисквания, като постоянно се усъвършенстваме, и повишаваме качеството си на работа!

     Все още се чудите, дали Ние сме правилният център за Вашето обучение – ето още няколко причини, поради които си заслужава да изберете „Бритиш Академик Център”
За Вашата перфектна подготовка, ние подбираме висококвалифицирани преподаватели с дългогодишен опит, с доказана методика на преподаване, за да получите нужното внимание, както и за да бъдем сигурни, че материалът ще бъде преподаден по лесен, достъпен и запомнящ се начин.А по време на учебните занятия се правят междинни тестове, с цел допълване на знанията.

     Използваме модерни и актуални системи при Езиковото обучение, които са ориентирани към развиване на всички езикови умения – слушане и четене с цел разбиране, писмено и устно изразяване, комуникация и свободен разговор, лексикална и граматическа подготовка.
А при компютърните и професионалните обучения, всеки работи на самостоятелен компютър, за да натрупате нужната увереност и практика.

     Стараем се, нашите услуги да бъдат достъпи за всеки от Вас, ето защо Ви даваме възможността да избирате между групови и индивидуални обучения:
– Групите са малки от 4 до 8 курсиста: сутрешни, обедни и вечерни, както през седмицата, така и съботно-неделни, с различна интензивност на посещения ( 2 или 3 пъти седмично);
– А индивидуалното е съобразено изцяло с Вашия график и свободно време.

     Учебните зали са модернизирани и комфортни. И факта, че са разположени в центъра на града ги прави еднакво удобни за всеки един от Вас, без значение от къде се предвижвате.

     Неизменна част от обучението Ви – учебните материали. И за това не трябва да мислите и притеснявате, защото ние Ви ги осигуряваме – напълно безплатно.

     Работим с различни отстъпки. Предлагаме Ви възможността да заплатите разсрочено на 2 или 3 вноски, като това не оскъпява цената на обучението.

     След като преминете успешно изходния тест Ви издаваме сертификат за повишена квалификация по изисквания на Министерството на образованието и Националната агенция за професионално обучение и образование.

БРИТИШ АКАДЕМИК ЦЕНТЪР – Разумният избор за Вашата перфектна подготовка!

Форма за запитване

 

Анти спам

март 2020
П В С Ч П С Н
« Февр.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
British Academic logo
Езиково обучение Пловдив
COREL DRAW PHOTO SHOP AUTO CAD 3D STUDIO MAX SOLID WORKS
„Ако искате нещо различно, трябва да направите нещо различно.“
КОМПЮТЪРНИ КУРСОВЕ CoreL Draw Photo Shop Auto CAD 3D Studio MAX Solid Works Archi Cad Web Design Dreamwear SEO
Целогодишна занималня за деца от 6 до 11 годишна възраст
ПОДГОТОВКА НА КАНДИДАТ СТУДЕНТИ
Menu